Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

   

Complete design-website inclusief content voor 375 euro


Uw website is een ideaal kanaal voor
communicatie met uw doelgroepen.


Uw website is een ideaal kanaal voor
communicatie met uw doelgroepen.

Voor bedrijven die snel en betaalbaar willen beschikken over een professionele website hebben wij een bijzonder aantrekkelijk aanbod. Wij bouwen voor u een unieke HTML5-website, bestaand uit een mooie homepage, meerdere contentpagina's en een contactformulier. Ook het cre�ren van teksten en andere content is in de prijs begrepen.

HTML5

Wij ontwerpen uw site volgens de HTML5-standaard, want het toepassen van de nieuwste technische opties kan alleen als de pagina's volgens deze nieuwe standaard zijn gecodeerd. De techniek op het gebied van webdesign heeft in de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. In HTML5, de nieuwe toekomstgerichte versie van de webdesign-taal HTML, zijn de technische ontwerpmogelijkheden weer aanzienlijk verder uitgebreid.

HTML5 biedt ook uitstekende mogelijkheden voor responsive design. Daarbij worden de webpagina's zodanig ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen met betrekking tot de verschillende media waarop ze worden gepresenteerd. Responsive design webpagina's komen bijvoorbeeld ook op smartphones goed tot hun recht, dus er is niet ook nog een speciale mobielvriendelijke site nodig. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk mooie afdrukken van uw webpagina's maken. Responsive design is als ontwerpfilosofie volledig afgestemd op de mogelijkheden en de dynamiek van het tegenwoordige en toekomstige internet.

Professionele inhoud

Een goede website is voor u als ondernemer onmisbaar want een voorwaarde voor commercieel succes is vandaag de dag dat belangstellenden op het web vlot informatie over uw bedrijf en producten of diensten kunnen vinden. Met een professionele website bent u 7 dagen per week 24 uur per etmaal zichtbaar en bereikbaar.

Belangrijk is daarom dat de inhoud van uw site aan hoge eisen voldoent. Als ervaren communicatiebureau zijn wij in staat om zowel de technische structuur als de inhoud perfect voor u te verzorgen. Wij cre�ren voor u een volledig complete website, dus inclusief teksten en beeldmateriaal. 

Teksten

Op het internet speelt de tekst een nog belangrijker rol dan bij andere media, want de internetgebruiker is in het algemeen heel informatiebewust. Daarom is het schrijven of redigeren van de teksten onderdeel van onze webdesign-service.

Bij het schrijven concentreren wij ons op drie belangrijke criteria: de tekst moet doelgroepgericht zijn, de interesse van de lezer vasthouden en promotioneel effect sorteren. Ook letten we er bij de tekstcreatie op dat uw site gemakkelijk vindbaar moet zijn voor Google en andere zoekmachines.

Beeldbewerking

Foto's kunnen uw webpagina's levendiger en aantrekkelijker maken. Maar bestaande afbeeldingen zijn dikwijls niet zonder meer geschikt om op het web gepubliceerd te worden. Ze zijn soms te licht of te donker, vertonen kleurzweem of missen voldoende contrast. Ook komt het voor dat foto's een minder-fraaie achtergrond hebben of storende elementen bevatten. 

Deze moeilijkheden lossen wij professioneel voor u op, zodat alle foto's op uw site een representatieve indruk maken. Als er geen foto's beschikbaar zijn kunnen we online geschikt beeldmateriaal zoeken en voor u aanschaffen.

Toekomstige aanpassingen

Zodra uw website gereed is wordt deze door ons op het web geplaatst. U kunt als opdrachtgever de site nu zelf beoordelen en eventueel aangetroffen onvolkomenheden aan ons doorgeven. Als er correcties nodig zijn worden die meteen door ons aangebracht.

Toekomstige aanpassingen en uitbreidingen van een door ons gemaakte website zijn goed realiseerbaar omdat wij een logische en overzichtelijke HTML-codering toepassen. Ook wordt de codering door ons waar nodig van duidelijke toelichtingen voorzien.

Graag zullen wij in de toekomst gewenste aanpassingen en uitbreidingen verzorgen. Maar u kunt de site dankzij de overzichtelijke codering ook heel goed zelf onderhouden. Als u besluit om de site in eigen beheer te onderhouden en verder te ontwikkelen kunt u indien nodig ook altijd nog voor hulp bij ons terecht.

Bijzonder compleet

Het door ons ontwikkelen van een complete design-website kost slechts 375 euro (excl. BTW). In dit bedrag zijn begrepen:

 • telefonisch overleg over de vormgeving en inhoud;

 • desgewenst overleg betreffende uw domeinnaam;

 • het registreren van uw domeinnaam (indien nog niet gebeurd);

 • unieke homepage, speciaal voor u ontworpen;

 • maatwerk-ontwerp voor de site-structuur en de algemene site-vormgeving;

 • creatie van meerdere contentpagina's;

 • een e-mail formulier waarmee bezoekers u berichten kunnen sturen;

 • het schrijven en/of redigeren van teksten;

 • waar nodig bewerken van door u verstrekte afbeeldingen;

 • eventueel online zoeken, voor u aanschaffen en bewerken van beeldmateriaal;

 • de volledige technische realisatie van de site;

 • inbouw van codes voor bezoekstatistieken;

 • desgewenst in overleg met u kiezen van een betrouwbare en betaalbare hosting-provider;

 • op het web plaatsen, testen en aanbrengen van eventuele correcties;

 • aanmelden bij Google en andere zoekdiensten;

 • aanmelden bij een bezoekstatistiek-service.

Uit de bovenstaande beschrijving zal duidelijk zijn dat u voor slechts 375 euro bij ons een bijzonder complete website krijgt. Wilt u een site met nog meer technische voorzieningen en/of content? Graag zullen we na overleg met u een offerte uitbrengen.

M��r weten? Bel 036-5341954 of klik op het e-mail symbool hiernaast om contact met ons op te nemen.