Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

 

Snel unieke website voor 195 euro


Websites hebben tegenwoordig een groot bereik, want ze kunnen met verschillende media worden bekeken.

Tegenwoordig kan met een online sitebuilder snel een mooie en unieke website worden gebouwd. Voor met name kleine bedrijven en vrije beroepers kan dat een bijzonder praktische oplossing zijn. Voor slechts 195 euro creëren wij voor u een prachtige sitebuilder-website waarmee uw bedrijf herkenbaar en onderscheidend online zichtbaar is.

Makkelijk updaten

U wilt natuurlijk een website met een unieke uitstraling en overtuigende content betreffende uw organisatie en producten. Met de tegenwoordig beschikbare sitebuilders is dat zeker mogelijk. Een extra voordeel van een sitebuilder-website is dat u deze desgewenst gemakkelijk zelf kunt onderhouden. De online sitebuilder waarmee we uw site bouwen kunt u eventueel later zelf gebruiken om content te plaatsen en bij te werken.

U heeft volledige vrijheid om uw website in de toekomst zelf te onderhouden en naar eigen wens verder uit te breiden. Onder meer kunt u met de sitebuilder eventueel nog extra functies in de site aanbrengen, zoals bijvoorbeeld een online winkel. Maar als u toekomstige veranderingen en uitbreidingen door ons wilt laten uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen in principe elke door u gewenste aanpassing snel en betaalbaar realiseren.

Inclusief content

Deze aanbieding betreft een zeer complete website, bestaande uit een mooie homepage en meerdere fraaie contentpagina's. Verder is een formulierpagina aanwezig, waarmee bezoekers u e-mail berichten kunnen sturen of bijvoorbeeld een offerte kunnen aanvragen. Ook in de prijs begrepen is het verzorgen van de content. Dat betreft onder meer: het redigeren van uw teksten en het indien nodig bewerken van uw beeldmateriaal.

Teksten zijn vaak niet zonder meer geschikt voor publicatie. Er kunnen spelfouten en grammaticale onjuistheden in zitten. Daarom beoordelen en verbeteren we indien nodig de door u verstrekte teksten die op de site geplaatst zullen worden.

Ook zijn foto's en andere afbeeldingen vaak niet zonder meer geschikt om op het web gepubliceerd te worden. Soms zijn ze te licht of te donker, vertonen kleurzweem of missen voldoende contrast. Verder komt het voor dat een foto een minder-fraaie achtergrond heeft of bepaalde storende elementen bevat. Al deze problemen lossen wij professioneel voor u op.

Responsive design

Een professionele website is tegenwoordig voor een bedrijf of vrije beroeper onmisbaar. Dankzij het toegenomen computergebruik en de opkomst van smartphones en tablets kunnen websites door een steeds groter publiek overal worden bekeken. Een door ons compleet ingerichte sitebuilder-website is daarom bijzonder geschikt voor kleine bedrijven en ZP-ers die snel veel mensen willen bereiken.

Hedendaagse sitebuilders werken met krachtige moderne technologieën. Onder meer wordt door toepassing van responsive design gezorgd dat de webpagina's zich aanpassen met betrekking tot de verschillende media waarop ze worden gepresenteerd. Responsive design webpagina's komen bijvoorbeeld ook op smartphones goed tot hun recht.

Unieke vormgeving

Een moderne hoogwaardige sitebuilder biedt veelzijdige mogelijkheden voor het creëren van unieke websites. Daarvan maken we gebruik om met de lay-out, het kleurgebruik en de typografie het bijzondere karakter van uw bedrijf optimaal tot expressie te laten komen. Want alleen met een unieke site weet u zeker dat deze onderscheidend is ten opzichte van andere aanbieders in uw branche.

Wij zijn als communicatiebureau niet alleen vakkundig op het gebied van webdesign, maar hebben ook vele jaren ervaring met reclameontwerp en copywriting. Daarom zijn we in staat om de vormgeving en de content van de site perfect voor u te verzorgen. Met een door ons gecreëerde sitebuilder-site beschikt u over een professionele online presentatie van uw bedrijf.

Bijzonder compleet

Het door ons compleet vormgeven en inrichten van een sitebuilder-website kost slechts 195 euro (excl. BTW). In dit bedrag zijn begrepen:

 • telefonisch overleg over de vormgeving en inhoud;

 • desgewenst overleg betreffende uw domeinnaam;

 • in overleg met u kiezen van een goede hosting- en sitebuilder-provider;

 • het registreren van uw domein (indien nog niet gebeurd);

 • creëren van een unieke vormgeving op basis van de beschikbare sitebuilder-mogelijkheden;

 • inrichten van de homepage en meerdere contentpagina's;

 • online formulier voor e-mail of bijvoorbeeld offerte-aanvraag;

 • het indien nodig redigeren van door u aangeleverde teksten;

 • indien nodig bewerken van door u verstrekte afbeeldingen;

 • eventueel voor u online zoeken, aanschaffen en bewerken van beeldmateriaal; 

 • het aanbrengen van de content op de pagina's;

 • op het web plaatsen, online testen en herstellen van eventuele onvolkomenheden;

 • aanmelden van uw site bij Google en andere zoekmachines.

Méér weten? Bel 036-5341954 of klik op het e-mail symbool hiernaast om contact met ons op te nemen.