Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Persbericht uitsturen: doeltreffende methode om bedrijfs- en productnieuws wereldkundig te maken


Een professioneel geschreven en op de juiste wijze verspreid persbericht kan waardevolle publiciteit voor uw organisatie opleveren. Persberichten vormen niet alleen voor redacties en freelance journalisten maar ook voor veel andere geïnteresseerden een belangrijke informatiebron. Dus wanneer u als organisatie interessant bedrijfs- of productnieuws heeft dan kan het uitsturen van een persbericht een doeltreffende publiciteitsactie zijn.

Een persbericht moet daadwerkelijk nieuws brengen en geschreven zijn in een journalistieke stijl. Het mag niet alleen maar een vorm van reclame of promotie zijn. Wij hebben veel ervaring met het schrijven voor uiteenlopende bladen, dus we weten welke eisen er aan redactionele kopij worden gesteld. Graag zullen we uw bericht redigeren en zorgen voor de verspreiding. Ook kunnen wij de tekst in plaats van alleen redigeren geheel voor u schrijven.

Het bericht wordt via een groot landelijk persbureau verstuurd naar een brede selectie media en belangstellenden. Het gaat naar redacties, journalisten en andere geïnteresseerden. Bovendien wordt het op een veelbezochte nieuwswebsite geplaatst, waar het gevonden kan worden door journalisten en anderen die informatie over het betreffende onderwerp zoeken.

Voor meer informatie, overleg en een prijsopgave klik op het e‑mail symbool hiernaast om ons een bericht te sturen of bel 036‑5341954.