teksten & publiciteit

PDF-brochure: betaalbare communicatie zonder beperkingen


Computers met PDF-readers
zijn tegenwoordig overal


Computers met PDF-readers
zijn tegenwoordig overal

PDF-brochures kunnen voor veel doeleinden een ideale communicatie-oplossing vormen. Ze zijn onder meer bij uitstek geschikt om promotionele informatie over hoogwaardige producten en diensten te verspreiden. Ook kunnen ze uitstekend worden gebruikt bij voorlichtings- en educatieprojecten.
Met een professioneel vervaardigde PDF-brochure bent u in staat om betaalbaar veel informatie over te brengen, waarbij op het gebied van vormgeving nauwelijks beperkingen bestaan.

PDF (Portable Document Format) is het door Adobe Systems ontwikkelde en op grote schaal toegepaste bestandsformaat voor het elektronisch publiceren van documenten. Een PDF-brochure kan gemakkelijk als attachment per e-mail worden verstuurd. Ook kunt u de bezoekers van uw website mogelijkheden bieden om PDF-brochures te downloaden. Aangezien tegenwoordig op vrijwel iedere computer een PDF-reader is ge�nstalleerd heeft u met PDF een groot bereik.

PDF-brochures kunnen met name heel goed toegepast worden voor informatief-promotionele documenten. Een PDF-brochure kan evenals een grotere gedrukte publicatie een overzichtelijke pagina-indeling hebben en uitgebreid met beeldmateriaal worden verlevendigd. Maar de kosten zijn veel lager dan van drukwerk.

Het PDF-systeem biedt vele interessante gebruiksmogelijkheden. Handig is bijvoorbeeld dat de lezer via miniatuur-afbeeldingen van de pagina's gemakkelijk naar bepaalde informatie kan zoeken. Ook kan men de weergave op uiteenlopende manieren naar wens aanpassen.

Tegenwoordig wordt ook bij de voorbereiding van drukwerk veelal het PDF-formaat toegepast. Maar voor drukwerk bestemde PDF-bestanden zijn meestal niet zonder meer geschikt om als brochure verspreid te woreden. Wel is het meestal goed mogelijk om grafische PDF-bestanden aan te passen voor gebruik in een PDF-brochure.

Voor de communicatieve effectiviteit van uw PDF-brochure is de tekst heel belangrijk. Daarom is het goed te weten dat wij als communicatiebureau al vele jaren zijn gespecialiseerd in het cre�ren en redigeren van informatief-promotionele teksten. Uiteraard kunnen ook bestaande teksten in de brochure worden gebruikt. Ook kan in veel gevallen bestaand beeldmateriaal toegepast worden.

Klik hier om ons e-mail te sturenGraag zullen we voor de vervaardiging van uw PDF-brochure een voorstel met prijsopgave uitbrengen. De kosten zullen u erg meevallen. Bel voor nadere informatie 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een berichtje te sturen.