teksten & publiciteit

Informatief-promotionele teksten: overtuigen met duidelijke feiten en krachtige argumenten

Mensen hebben informatie nodig om keuzes te kunnen maken. Daarom worden in de marketingcommunicatie steeds vaker informatief-promotionele teksten toegepast. Daarbij wordt door het duidelijk en juist verwoorden van voor de doelgroep nuttige informatie interesse opgewekt voor de promotionele boodschap.
Wij zijn als communicatiebureau al vele jaren gespecialiseerd in het schrijven van informatief-promotionele teksten en we weten uit ervaring dat zulke teksten veel overtuigingskracht hebben.

Om consumenten en zakelijke beslissers te bereiken en te overtuigen zijn vandaag de dag duidelijke feiten en krachtige argumenten nodig. Of het nu gaat om merkbekendheid, directe verkoopbevordering of versterking van het bedrijfsimago, met informatief-promotionele teksten kunt u daadwerkelijk met uw doelgroep communiceren.

Bij het schrijven van een informatief-promotionele tekst concentreren wij ons op drie belangrijke criteria: de tekst moet doelgroepgericht zijn, de interesse van de lezer vasthouden en promotioneel effect sorteren.

Allereerst gaat het er om dat de tekst de aandacht trekt van degenen voor wie de boodschap bestemd is. Daarom zorgen we dat de kop en de inleiding inspelen op de belangstelling van de doelgroep. De tekst moet opvallen bij de mensen die u wilt bereiken.

Maar de inhoud moet ook verder interessant zijn want alleen dan zal de tekst van begin tot eind de aandacht vasthouden. Als professionele tekstschrijvers beschouwen wij het steeds opnieuw als een uitdaging om een tekst te cre�ren die met graagte wordt gelezen.

Uiteindelijk gaat het om het promotionele effect. De mogelijkheden, voordelen en pluspunten van uw product of dienstverlening moeten overtuigend worden beschreven en toegelicht.

Het combineren van informatie en promotie is de succesvolle aanpak om de infobewuste mens van deze tijd te bereiken. Vele door ons geschreven informatief-promotionele teksten hebben bewezen dat deze aanpak bijzonder effectief is. Klik hier om ons e-mail te sturen

Bel voor nadere informatie 036-5341954 of klik op het email-symbool  hiernaast om contact met ons op te nemen.